JOGIJSKE VAJE


PRAVILNA VADBA IN UČINKI JOGIJSKIH TELESNIH POLOŽAJEV

Kako delujejo in na kaj moramo biti pozorni pri pravilnem izvajanju jogijskih položajev telesa (asan). Zakaj taka vadba tako celovito učinkuje na telo in um.
>> PRAVILNA VADBA

 

PRAVILNO DIHANJE IN DIHALNE VAJE

Naučite se pravilnega dihanja in nekaj osnovnih vaj, ki vam pomirijo duha, pomagajo pri koncentraciji, vas uravnotežijo in sprostijo.
>> DIHALNE VAJE

 

POZDRAV SONCU

Zaporedje dvanajstih položajev, za katerega ste prav gotovo že slišali. Izvajamo jih za ogrevanje in pripravo na vadbo asan ali pa kot samostojno vajo. Poglejte si, kako pravilno izvajamo vsakega od položajev in vse skupaj povežemo v meditacijo v gibanju.
>> POZDRAV SONCU

 

JOGA VAJE: 30-minutna vadba za začetnike-1.

Navedeni jogijski položaji (asane) so primerni tudi za popolne začetnike.
>> JOGA ZAČETNI 1

 

JOGA VAJE: 30-minutna vadba za začetnike-2.

Navedeni jogijski položaji (asane) so primerni tudi za začetnike, ki ste predhodno že izvajali zgornjo 30-minutno vadbo za začetnike.
>> JOGA ZAČETNI 2

 

ŠIVANANDA: 12 OSNOVNIH POLOŽAJEV

Svami Šivananda je bil priznan zdravnik, tudi na Zahodu, preden se je podal na duhovno pot in postal znan kot eden največjih duhovnih učiteljev dvajsetega stoletja. Zapustil nam je, med drugim, eno najbolj učinkovitih serij telesnih položajev (asan), ki delujejo na celo telo in ob redni vadbi odpravijo vse težave, ki se jih z vadbo jogijskih položajev da odpraviti.
>> ŠIVANANDA 12

 

MANTRE

Mantra je mistična energija v obliki zvoka. Njena moč se skriva v njeni vibraciji. S ponavljanjem in koncentracijo na določeno mantro prikličemo njeno energijo...
>> MANTRE

na vrh